Over QSTA Food Data

QSTA Food Data is jouw datamanagementservice met focus op zowel (koel)verse als vriesverse levensmiddelen. Als gecertificeerde partner van GS1 voorzien we jou van de juiste product-, etiket- en logistieke data volgens de laatste standaarden.


QSTA Focus op verse, koel- en vriesverse levensmiddelen

Jouw DMS, gespecialiseerd in koel- en vriesverse levensmiddelen

Elke producent of leverancier in levensmiddelen heeft een datamanagementservice nodig om productgegevens op een gecertificeerde manier op te slaan. Wanneer jouw productdata niet goed op orde is, kost dit namelijk op termijn veel tijd en geld, en daar zit niemand op te wachten, toch?

Er bestaan in Nederland verschillende datamanagementservices, echter was geen enkele bestaande service gespecialiseerd in versproducten, terwijl juist hier specialistische aandacht voor nodig is. Daarnaast komen er steeds meer claims, normeringen en verplichtingen bij in de voedingsmiddelenindustrie en veranderen consumentenbehoeften continu. Je ziet soms door de bomen het bos niet meer, en daar willen we graag iets aan doen.


Hoe blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen én zorg je er voor dat jouw productdata altijd op orde is?

Met QSTA Food Data voorzien we op een eenvoudige manier de hele keten van de juiste informatie. Door onze jarenlange ervaring en expertise in de levensmiddelenbranche helpen we jou om een korte time-to-market, en hoge datakwaliteit te realiseren. Jouw klanten blij, Jij blij en wij blij.QSTA Centraliseren data

We centraliseren jouw data, zodat je maar één systeem in de gaten hoeft te houden.

Daarnaast kun je bij QSTA Food Data terecht voor aanvullende services zoals het maken van de juiste productafbeeldingen of inzicht in de laatste ontwikkelingen in de markt rondom food en data.

We hebben als gezamenlijk doel om het verzamelen en registreren van productdata zo eenvoudig mogelijk te maken. Waarom moeilijk doen, als je gebruik kunt maken van QSTA!QSTA Partner in datamanagement

Partner in datamanagement

QSTA Service waar je écht wat aan hebt, zonder gedoe

Service waar je écht wat aan hebt, zonder gedoe

QSTA GS1 gecertificeerd

GS1 gecertificeerd volgens de laatste standaarden
Kernwaarden


Gemak

We maken het je graag zo gemakkelijk mogelijk om ingewikkelde dataprocessen te managen


Ontwikkeling

We streven naar een zo efficiënt en eenvoudig mogelijke manier van datamanagement en blijven daar continu op doorontwikkelen.

QSTA Kernwaarden Visual

Aandacht

Voor jou, je bedrijf én je assortiment. Elk bedrijf is anders, en verdient persoonlijke aandacht.


Transparantie

We zijn altijd open en eerlijk over wat we voor je kunnen betekenen en delen onze kennis over food & data graag. Zo kunnen we samen zorgen voor een betere datakwaliteit in de voedingsmiddelen-industrie.


Flexibiliteit

Elk bedrijf heeft haar eigen uitdagingen en dat snappen we bij QSTA. Daarom bieden we verschillende services aan, waar je zelf een selectie uit kunt maken.
Zo betaal je nooit te veel!


QSTA ok

WAT BETEKENT WERKEN MET QSTA FOOD DATA VOOR JOU?Zekerheid dat jouw productdata voldoet aan de juiste standaarden

Minder recalls & voedselverspilling door goed gebruik van data

Altijd op de hoogte van relevante marktontwikkelingen


Blijf doen waar je goed in bent,
Laat het datamanagement maar aan ons over!