Geplaatst op

QSTA introduceert: QSTA Food Data portaal 

QSTA Food & Data

Bij QSTA timmeren we hard aan de weg om binnen 3 jaar dé kennispartner op gebied van food & data te worden in de voedingsmiddelenindustrie. We maken veel gebruik van technologie om deze ambitie waar te maken​. De ontwikkeling van het QSTA Food Data portaal voor is hierin een grote stap.

We hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan onze uitstraling, hebben onze website vernieuwd, en onze missie duidelijker op papier gezet. We maken het je namelijk graag zo gemakkelijk mogelijk om jouw productdata goed op orde te krijgen. Wij stomen met onze datamanagementservice, jouw assortiment klaar voor het digitale schap van nu én de toekomst, zodat jij je kunt focussen op andere zaken.​ 

Dit doen we helemaal digitaal, met aandacht voor onze klanten. QSTA Food Data is continu in ontwikkeling om ervoor te zorgen dat onze digitale processen continu worden geoptimaliseerd. ​Een belangrijke stap is de ontwikkeling van het QSTA klantportaal. Alle informatie over een opdracht wordt hier aangemeld. Geen onnodige e-mails, geen telefoontjes, maar een eenduidige aanvraag die inzichtelijk is voor zowel onze klant als voor ons zelf.  

Via het nieuwe klantportaal, kunnen je als klant gemakkelijk opdrachten insturen en vragen stellen. Door een account aan te maken fooddata.qsta.nl zorgen we ervoor dat je nóg sneller kan worden voorzien van de juiste informatie.  

Hoe werkt het?

In het portaal vul je via een aantal eenvoudige stappen jouw productdata en specificaties in, waarna wij deze kunnen beoordelen en verwerken. ​ Indien nodig vragen we je daarna om een fysiek product op te sturen. Hierover word je per e-mail geïnformeerd en krijg je direct een verzendlabel en bijbehorende informatie toegestuurd.  

Inzicht en overzicht

We hebben als gezamenlijk doel om het verzamelen en registreren van productdata zo eenvoudig mogelijk te maken. Dit houdt ook in dat we transparant in onze dienstverlening zijn. Klanten hebben daarom de mogelijkheid om de status van de opdracht te volgen. Ook heb je altijd inzicht in de verwerkingstijd van QSTA Food Data. 

QSTA helpt graag om jouw assortiment op het digitale schap te zetten! Wil je meteen contact opnemen? Klik dan hier!